Over

Peeters Bouw & Montage is een bedrijf dat benaderd kan worden over verschillende diensten. Denk hierbij aan (geavanceerd) timmerwerk in kleine en grote projecten. Ook wanneer er gesproken wordt over onderhoud van alle soorten gebouwen zijn wij in staat dit voor u uit te voeren.

Het bedrijf Peeters Bouw & Montage is begonnen in het jaar 2012 door de heer Peeters, waarbij hij nu al +25 jaar werkzaam is als timmerman. Daarnaast heeft de heer Peeters ook een grote passie voor de tuinbouw, waarbij naast al het timmerwerk ook de mogelijkheid ontstaat om een gehele tuin te ontwerpen.

Peeters Bouw & Montage werkt bijna al zijn projecten af samen met zijn compagnon Bergbouw (http://bergbouw.eu). Deze samenwerking is ontstaan in het jaar 2012, waarbij de ervaring en passie nu van beide bedrijven geoptimaliseerd wordt.

Voor Peeters Bouw & Montage staat de klant centraal, waarbij er duidelijke afspraken gemaakt worden en indien gewenst nodig, aanpassingen gedaan kunnen worden aan de huidige opdracht. De algemene voorwaarden zal duidelijk vermeld worden met de klant, waarbij het kwaliteitswerk wat opgeleverd dient te worden ook tegen een realistische prijs betaalbaar voor de klant is. Naast het uitvoeren van het toegewezen project zijn de garantie en nazorg ook twee kenmerken die hoog in het vaandel staan bij Peeters Bouw & Montage.

We hopen dat wij u van dienst kunnen zijn, mocht u vragen hebben met betrekking tot de projecten die wij uitvoeren of andere werkzaamheden. Neem vooral Contact met ons op!